ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА МЛАДИ ЛИЦА НА КРЕАТИВНИ (АРТ) РАБОТИЛНИЦИ ЗА ИЗРАБОТКА НА АМАТЕРСКИ ДЕЛА НА ТЕМА САЈБЕР НАСИЛСТВО

Повикот е отворен за млади девојки и момчиња на возраст од 16 до 25 години, од градот Струмица и населените места во струмичкиот регион.

Прочитај повеќе