Вести од Настани

Отворен Шелтер центар за згрижување на жени жртви на семејно насилство

​Fusce cursus leo orci, id pharetra odio varius ac. Integer accumsan posuere erat ac porttitor. Vestibulum porttitor est mi, sed pharetra nisi dapibus sed. Maecenas iaculis leo sit amet tempor maximus.

Прочитај повеќе

"Сонуваме, остваруваме и љубов подаруваме"

Завршен настан во рамки на проектот „Сонуваме, остваруваме и љубов подаруваме“

Прочитај повеќе

Застапување на родово инклузивни локални буџети

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce cursus leo orci, id pharetra

Прочитај повеќе

Јавни настапи и кампањи

​Fusce cursus leo orci, id pharetra odio varius ac. Integer accumsan posuere erat ac porttitor. Vestibulum porttitor est mi, sed pharetra nisi dapibus sed. Maecenas iaculis leo sit amet tempor maximus.

Прочитај повеќе